Menu Spacing Broken on Latest Update – Version 3.1.26

Home Forums Pro Support Menu Spacing Broken on Latest Update – Version 3.1.26

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • Author
    Posts
  • #70198
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    Hi, you can set the message as private before sharing the credentials. This way only you and me can see that private reply. Otherwise, you can share the details at support@responsive.menu.

    And if you use the previous version we won’t be able to reproduce the issue and fix it. In that case we will need a staging version of your live site.

    Regards,
    Kriti

    • This reply was modified 3 weeks, 5 days ago by Kriti SharmaKriti Sharma.
    #70204
    Brian PedleyBrian Pedley
    Participant

    Hi,

    I just tried switching off the option to ‘Minify Scripts’ as suggested by Enrico Maioni – and this fixed the problem my end. Mobile menu is now displaying correctly. Thank you Enrico for the tip! 🙂 – I’m guessing the issue with 3.1.26 is something about this part of the code. I’ll certainly be more cautious with auto-updating plugins in future.

    Thanks again, kind regards

    Brian

    #70208
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    Ok Brian, I will forward your response to the development team.

    Regards,
    Kriti

    #70237

    Hi,

    I am also having a spacing problem after the last update with the desktop version of the menu.
    The mobile version works fine.

    I use the menu on 2 sites. I have updated the first one and detected the problem, so have not updated the second one.

    I sent an email at support@responsive.menu describing the issue.

    Can you please help?

    Many thanks,

    Krzysztof

    #70239
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    Hi,

    We are looking into the issue and will resolve it soon.

    Regards,
    Kriti

    #70240

    Hi Kriti,

    thank you. I look forward to hear from you then.

    Best regards,
    Krzysztof

    #70259
    Chris ChinChris Chin
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #70284
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    Hi Chris,

    Thanks for sharing the code with us. But we have already fixed this in the latest version i.e. 3.1.27

    And we will release this version by tomorrow.

    Regards,
    Kriti

    #70309
    Hannu NevanojaHannu Nevanoja
    Participant

    Hey! I updated to version 3.1.27 and I keep getting this error “Plugin file does not exist” on all my sites (+10). However, after plugin activation everything seems to work, but the error message can be confusing. I hope you fix it.

    Thank you!

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #70312
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    Hi Hannah,

    It might have happened because of the license deactivation. That’s why it got solved after license activation.

    Regards,
    Kriti

    #70314
    Hannu NevanojaHannu Nevanoja
    Participant

    Hello!

    Sorry for the confusion. After updating the plugin, the plugin gets deactivated with the error message. The license was and is OK and activated.

    #70315

    Hi,

    thank you for the update.
    It worked on my side.

    Best regards.

    #70318
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    Hi all,

    I am happy that the issue is resolved now.

    Regards,
    Kriti

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.