Technical menu NOT WORKING

Home Forums Pro Support Technical menu NOT WORKING

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Kriti Sharma Kriti Sharma 11 hours, 41 minutes ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #69786
    Alberto Blasco
    Alberto Blasco
    Participant

    Hi

    I am having issues with your plugin again

    Now, when i go to the technical tab, i would like to select Use external files feature, but when i click over the button it does not work. When i click ove the text, it change to ON. I click on UPDATE OPTIONS, the screen refresh and the button goes back to OFF. Same for all options.

    Also, i can not change light and dark mode, only shows light

    I tried to rebuild and no luck

    Also i tried to unistall in all my sites, i have donwload the pro version from my account and i have upload it, and then it breaked all my sites!

    I really need to know what is going on

    I have a network installation

    Best regards

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #69788
    Kriti Sharma
    Kriti Sharma
    Keymaster

    Hi Alberto,

    Welcome again to Responsive Menu Pro Support.

    Can you please share the admin credentials of your website so that I can forward your concern to the development team.

    Please mark your reply as private before sharing the admin credentials.

    Regards,
    Kriti

    #69825
    Kriti Sharma
    Kriti Sharma
    Keymaster

    Hi,

    We suggest to customer to turn on WP_DEBUG

    Debugging in WordPress

    and also turn on WP_DEBUG_LOG

    Debugging in WordPress

    This will log any PHP errors into a debug.log file which could be found in wp-content folder

    This may provide some clue as to why the settings page is not working.

    Regards,
    Kriti

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.